餐廳: UG Elements 有機農場.餐廳.市場
資訊:

2017-04-09 750 瀏覽
呢間餐廳都開左一排但都未試過。今朝起身想去食早餐,見到呢度有早餐,就走入去試下。平時星期1至5都食得幾雜,今日就食個粥清清腸胃。坐底睇下個餐牌,選擇唔多。見到有個什豆粥,問左服務員,原來佢地個什豆粥係用十種唔同既豆黎煲,好有營養咁,就一於試下。個粥真係有好多料,好多豆豆,好杰好棉好足料。清清地唔錯又夠飽肚,食完唔會覺得好膩。因為初時驚唔夠飽,仲叫左個撈米粉,又係好足料。本來店主話免費送個有機蕃薯我試下,但係因為太飽,下次再食過。下次可以試下佢地既午餐,晚餐。呢間餐廳話好多食材都係源自佢地自己農場,保證健康。
因為初時驚唔夠飽,仲叫左個撈米粉,又係好足料。

2017-04-09
$36 (早餐)