2022-10-09
阿杏飯團 (富華中心) (荃灣).自從係旺角食過一次後就覺得好好食,快手又飽肚。荃灣呢間仲要好近地鐵站,買一個都夠頂一日🤭.▪️新宿燒汁牛扒飯團▪️.基本上我哋兩個都係成日必叫呢個,入面有沙律醬,脆油炸鬼,蛋絲等,成個配搭好好食,個飯團係用紫米飯比較健康!. ▪️廣島黑椒豬扒飯團▪️.今次係第一次試豬扒,黑椒味濃郁,同樣入邊係有一啲脆卜卜配料,再加上肉鬆等等,好食又飽肚,唔係講笑,我食咗一個可以頂半日!.▪️檸檬養樂多▪️.男朋友最鍾意飲一啲檸檬呀或者水果茶之類比較開胃嘅飲品,呢個啱曬佢口味! 我地叫左半糖個味就有啲偏酸,建議可以飲番正常.▪️鴨屎香奶茶▪️.問左店員鴨屎香即係奶綠,都幾好飲半糖唔太甜,醇香奶綠!.特別一提佢嘅包裝同袋都好靚🥹💜.📌 阿杏飯團 (富華中心) (荃灣)荃灣青山公路荃灣段210號富華中心1樓1A-B號舖.環境:⭐️⭐️⭐️⭐️味道:⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️⭐️價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️
▪️新宿燒汁牛扒飯團▪️
▪️廣島黑椒豬扒飯團▪️
▪️檸檬養樂多▪️
男朋友最鍾意飲一啲檸檬呀或者水果茶之類比較
▪️鴨屎香奶茶▪️
問左店員鴨屎香即係奶綠,都幾好飲半糖唔太甜,醇香奶綠!
特別一提佢嘅包裝同袋都好靚🥹💜
📌 阿杏飯團 (富華中心) (荃灣)
荃灣青山公路荃灣段210號富華中心1樓1A-B號舖
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️