2017-07-18 93 瀏覽
去開深水埗買整電腦既零件,所以就順個便去個頭食少少先返屋企,行行下見到呢間餐廳好似幾乾淨咁,於是就入左去,坐落就叫左好幾樣野先來有呢度既招牌小食牙籤雞!表面脆口而且香噴噴,一口嘅size食落好方便,雞肉嫩滑多肉汁如果唔想淨係食菜咁悶,可以好似我咁叫呢個肉燥時令油菜,好味之餘感覺上又健康啲另外仲叫左碗豬軟骨湯麵,上面除咗有花生粒,仲有適量嘅蔥花同芫荽,令碗麵更加香,麵唔會煮得太淋,啱啱好朋友B就叫了碗鹵蛋豬軟骨肉燥時菜湯麵,係比較健康嘅一碗麵,麵質都係剛好,豬軟骨都好入味~集甜品同飯品於一身既羅賓,其實係利賓立加雪糕,一杯就滿足晒兩個願望,食到熱辣辣個陣可以飲呢杯透心涼嘅飲品,真係爽爆而朋友就叫左熱菜蜜,係一個健康啲嘅選擇,同唔會太甜,OK呀!

2017-07-12