餐廳: 聚寶堂
資訊:

2020-01-09 440 瀏覽
之前出咗去藍田做嘢,收工嘅時候極之肚餓,就問客人附近有咩好食?佢介紹咗我上匯景廣場搵食,我咁大個仔都係第一次去呢個商場。。。入面有好多小食嘅舖頭,同埋台式飲品嘅專門店,最後我上咗五樓見到一間食肆寫住自己叫做喇沙專門店,好似好吸引,咁就坐低咗,但係一睇餐牌原來佢有唔同國家嘅美食,包括台式肉燥飯同埋日式烏冬等等。因為太肚餓,最後揀咗個台式雞髀肉燥飯再加杯珍珠奶茶。肉燥飯入面嘅肉燥味道一般,冇乜驚喜,但係肉燥都比較有咬口,唔會切到太碎,至於雞肶可能浸咗喺鹵水汁入面太耐,唔係好夠熱。不過四十幾蚊嘅價錢攞嚟醫肚,都可以接受嘅。
因為太肚餓,最後揀咗個台式雞髀肉燥飯再加杯珍珠奶茶。
不過四十幾蚊嘅價錢攞嚟醫肚,都可以接受嘅。