2023-12-11
結婚之後都一樣要 keep 住個儀式感 😌 所以每年 12 月去利東街睇燈呢個動作唔可以停 😝 今次行完之後就帶左老公去食佢最鍾意食嘅漢堡包 😋 今次呢間 N+ 係全港首間喺澳洲擁有自家牧場嘅漢堡包店,漢堡嘅牛肉全部都係自家農場直送,未去到老公已經話好期待 🤩N+ Plus Classics原味醬汁配上厚厚嘅安格斯牛肉 😍 一咬開肉汁爆曬出黎 🤤 牛味滿滿再加上大量新鮮蔬菜,balance 返個口感 🫶🏻 N+ Limited Japanese Mustard(Wasabi)牛肉真係好足料超級厚,煮得剛剛好,非常 juicy 😋 佢個 wasabi 絕對係有料到,啖啖都好攻鼻!Wasabi 愛好者一定覺得勁爽 👍🏻 濃香嘅牛味配上惹味 wasabi,估唔到原來咁夾 🫶🏻我地加咗做套餐,叫咗薯條同薯角,估唔到份量咁大 🤤 佢哋嘅醬料選擇都好多,我哋今次叫咗BBQ同蜜糖芥末醬,非常惹味 😆食食吓老公問我點解佢哋啲包特別鬆軟好食,因為佢哋係用咗自家製嘅酸種麵包,所以口感特別唔錯 👍🏻
N+ Plus Classics