餐廳: 牛奶冰室 (順福糧倉)
資訊:

📍牛奶冰室大C妹同媽媽食Tea 又未食過呢間仲見不停有人排隊 諗住試試佢 點知一試難忘我食到懷疑人生 排隊等入離食嘅人源源不絕🧐🤨被安排坐喺最近門口嘅位 呢個位根本唔應該比人坐大門長期開閂 熱風不斷湧入 冷氣又吹唔到全程汗蒸住食嘢🙃🙃🙃香煎雞扒蔥油撈麵💰43其實點樣嘅認知先會當啲雞粒/雞丁係雞扒🫠雞肉好重味 又乾又嚡 同比我隻貓啲脫水雞肉有得fight蔥油冇蔥油香 麵又凍又淋🤢🥴🥴鹽酥雞滷肉飯💰55呢個係咁多樣入面叫正常鹽酥雞岩岩炸起 不過都係好重味 個味似好cheap嘅鹽酥雞咁😵‍💫滷肉汁肉碎都比得多 但都係好重味😅🫠😵‍💫五香雞翼(3隻)💰+11我食左1隻 攞走見有鑊燶我仲問媽媽點解留隻燶嘅比我點知媽媽話呢隻係最少燶㗎喇🥹🥹🥹凍奶茶💰+3甜到痴線又冇茶味😶🫠🥴———————ᶘ ᵒᴥᵒᶅ—————————📍 牛奶冰室🏠 元朗壽富街60號順福糧倉地下G26-G27號舖📆 星期一至日 07:00-21:00
📍牛奶冰室
大C妹同媽媽食Tea 又未食過呢間