. 重口味米線控想食撈既 不妨食呢間係紅橋的👻🍜酸辣炸醬撈粉 $34 + 四川辣腩肉 $12呢個係必點!!勁足料😍有滿滿既酸菜、炸醬、花生❤️‍🔥個秘制撈汁好正好夠味🫢掛到係薯粉/米線到、食落啖啖都係料🤣再加埋四川辣腩肉好惹味架🤪佢既腩肉唔會浸到淋哂、有咬口既👍🏻啲薯粉都係比較彈牙😄真係會成碗食哂*唔岩淡口味人士*🙅🏻‍♀️🍜招牌酸辣米線 $34 + 豬頸肉 $12相對無咁重口味既😃正常酸辣湯底、我多數都係叫豬頸肉🐷無調味過既偏淋身👈🏻 好食過牛展🤫牛展比較乾身!🐔招牌炸雞翼 $36/4隻食落係生炸豉油雞翼🙊無特別 不過熱辣辣嘅!🍹凍熱飲都係+$8 🫶🏻佢仲有其他小食同埋肉燥飯😻不過主要都係推介撈米線同薯粉❤️P.S. 試過麻辣撈粉$34、個汁會比較多紅油、浸住係底到😌我就覺得油左啲都係叫酸辣炸醬撈多!———————————————— 順酸辣粉📍 屯門青菱徑6號富麗大廈地下B號舖📆星期一至日:10:30~22:00 #hkfoodstep #hkfoodstep屯門 #yummy #hkfood #hkfoodie #hkcouple #屯門美食 #紅橋美食 #米線控 #hkfoodstep
. 重口味米線控想食撈既 不妨食呢間係紅橋的👻

🍜酸辣炸醬撈粉 $34 + 四川辣腩肉 $12
啲薯粉都係比較彈牙😄真係會成碗食哂

*唔岩淡口味人士*🙅🏻‍♀️

🍜招牌酸辣米線 $34 + 豬頸肉 $12

🐔招牌炸雞翼 $36/4隻
食落係生炸豉油雞翼🙊無特別 不過熱辣辣嘅!

🍹凍熱飲都係+$8

————————————————

順酸辣粉
📍 屯門青菱徑6號富麗大廈地下B號舖
📆星期一至日:10:30~22:00
#hkfoodstep #hkfoodstep屯門 #yummy #hkfood #hkfoodie #hkcouple #屯門美食 #紅橋美食 #米線控 #hkfoodstep米線 #撈米線
  • 酸辣炸醬撈粉