我同朋友叫左一個上海粗炒配上海炸排骨(包前菜),仲有酸菜魚套餐(包白飯、例湯、前菜),另再加個涼菜為青瓜木耳。兩個餐都可加配飲品,我地就分別叫左凍利賓納同凍奶茶。(飲品最後其實都係統一去反飲品部個個櫃檯換領)前菜係泡菜味嘅芽菜,凍凍地辣辣地,無咩太大感想。而上海粗炒,第一感覺就係覺得非常熱辣辣,係新鮮再炒過尼而唔係就甘叮熱比反你或者擺定係保溫箱再比你。味道唔錯但不過就有點多油。而配上嘅上海炸排骨有美極嘅味道,又幾好食!完全提升肉質嘅味道。至于酸菜魚,唔會太辣亦唔會太酸,有好重嘅胡椒味道所以都幾惹味。魚肉肉質好滑,湯内仲有大量薯粉,包你一定飽!不過,整個湯感覺到係比較味精嘅味道,而非真正用魚同配料熬嘅湯底。同樣地,附送嘅中湯亦係重味精嘅感覺,唔計健康問題嘅話都幾好飲嘅。最後青瓜木耳,有d蒜味甘正正常常啦。總結,係幾重味精味嘅一餐。撇除健康問題嘅話,都幾好食!加上價錢便宜,都幾抵食!