成日都見到有人食呢間麻辣火鍋😳😳😳 搞到我心思思終於搵我嘅麻辣buddy陪我食😌☝🏻銅鑼灣呢間位於8樓🤔認住呢個門面入去就啱嫁啦!(溫提:等升降機嘅時間可能比較長商場只有兩部升降機☝🏻約咗人唔想遲到嘅你可能就要預早啲啦)既然我話要食麻辣咁就一定會揀!九宮格麻辣大紅鍋!其實九格嘅辣到都係一樣,至於點解要分九格呢?就係因為要配合唔同野食😳🤔需要煮嘅時間嘅唔同🤗方便大家打邊爐🥰好貼心既然一場黎到梗係要食佢哋嘅最有名既野啦☝🏻一共叫咗呢六樣嘢;曉宇嫩牛肉、極品鵝腸、曉宇茗粉、重慶炸酥肉、現炸豆皮、同美國安格斯優質肥牛左上:現炸豆皮需要煮耐啲☺️因為佢係超級大片嘅😌豆皮新鮮得來完全唔會有油膉味🤗左下:重慶炸酥肉即食有得!做打邊爐材料有得充滿麻辣汁嘅外皮同食炸魚皮有異曲同工之妙☝🏻右上:美國安格斯優質肥牛肥瘦鮮明嘅牛肉係麻辣邊爐必備嘅🤗右下:極品鵝腸新鮮爽口!又大份量🤤曉宇茗粉食麻辣又點少得可以索晒所有馬勒汁嘅粉呢🤗♥️超正! 索曬所有精華☺️真係超級真材實料嘅麻辣鍋😳係咁以撈左兩格,就已經有咁多辣椒🤗😌正其實呢個份量兩至三個人都夠食架☺️只不過係我哋係麻辣方面比較大食🥰門口非常貼心,食完麻辣野有得任拎薄

成日都見到有人食呢間麻辣火鍋😳😳😳
搞到我心思思終於搵我嘅麻辣buddy陪我食😌☝🏻

既然我話要食麻辣咁就一定會揀
!九宮格麻辣大紅鍋!

需要煮嘅時間嘅唔同

曉宇茗粉
食麻辣又點少得可以索晒所有馬勒汁嘅粉呢🤗♥️
超正! 索曬所有精華☺️

真係超級真材實料嘅麻辣鍋😳
係咁以撈左兩格,就已經有咁多辣椒🤗😌正

其實呢個份量兩至三個人都夠食架☺️
只不過係我哋係麻辣方面比較大食🥰

門口非常貼心,食完麻辣野有得任拎薄荷糖☺️☝🏻☝🏻☝🏻☝🏻
洛神花茶
銀耳紅棗糖水