2021-07-10
原野日本料理📍:石硤尾石硤尾邨商場平台6號舖🚗:石硤尾地鐵A出口 步行5分鐘📞:+852 6909-8345💲:~HKD50/head for lunchFood quality✔️:無限任哏嘅沙律醬及饅魚汁撈飯、煙三文魚蟹籽沙律👌🏼:所有定食水平為中總結:👍🏼因為周圍好多中學 呢間亦係好多中學生嘅回憶食堂 而我都係其中之一🥺 諗起當年三十幾蚊就有日式便當食就好滾動👍🏼牆上面寫滿哂中學生嘅字句 好似之前寫紀念冊咁 有種回到過去嘅感覺😭👍🏼所有定食其實都不過不失 雖則宜家要成五十蚊一餐 但都係好抵食😋 👍🏼白飯任添 一定夠飽 強烈建議一定要落沙律醬同饅魚汁去撈飯食 實在係窮人恩物🤣👍🏼咁多年嚟 我每次都會叫煙三文魚蟹籽沙律 咁你就知係幾咁好食👎🏼主要係做學生生意 所以放假同暑假經常唔開 所以成日摸門釘🥲👎🏼如果係想食正宗日本菜都唔適合你 定位似係港式日式便當多啲 而且質素偏中 要求較高就建議另覓好西👎🏼位置係街市樓上 偏僻比較難揾 環境都唔係話好衞生同乾淨 但可以接受嘅😆
📍:石硤尾石硤尾邨商場平台6號舖
🚗:石硤尾地鐵A出口 步行5分鐘
📞:+852 6909-8345
💲:~HKD50/head for lunch
Food quality
✔️:無限任哏嘅沙律醬及饅魚汁撈飯、煙三文魚蟹籽沙律
👌🏼:所有定食水平為中
總結: