2017-01-14
記得半年前朋友介紹左呢間餐廳比我,我食左一次覺得好好食事隔半年,再番黎食,質素依然冇變,真心正!餐廳會根據你Order既食物而安排上菜次序,等你可以先食小食,再食主菜,保證你唔會食到中段就飽左,食唔到其他野!餐廳9點後仲有live band睇,聽住歌食飯真係好有feel呢!鑊仔麻辣西班牙黑毛豬粒呢個小食認真惹味,調味方面落左好多花椒八角落去,令啲黑毛豬粒食落夠哂麻黑毛豬粒除左麻之外,仲好腍食埋啲配菜例如洋蔥,青椒等,吸哂啲麻辣味道,真係好惹味呀!黑松露野菌露筍天使麵平時出街比較小食到天使麵,麵質好彈牙,軟硬程度剛剛好黑松露味超級香濃,火箭菜同露筍都爽口,而野菌既總類都好多,愛菌既朋友就岩哂啦!Ham Pizza 呢個pizza上面用左好多cheese, ham同火箭菜整成Mozzarella Cheese可以做出強勁拉絲效果而ham帶小小咸香味pizza底又勁脆,整體好好味!燒德國咸豬手上次食過呢個豬手留下非常深刻既印象,因為真係好好味今次當然要叫多次黎食啦~水準冇變,依然高質! 豬手燒到外皮脆卜卜,而入面既肉質仲係腍滑最正既係佢既膠質仲保持住係豬手入面,食食下會feel到個咀好似有膠
事隔半年,再番黎食,質素依然冇變,真心正! 餐廳會根據你Order既食物而安排上菜次序,等你可以先食小食,再食主菜,保證你唔會食到中段就飽左,食唔到其他野!
鑊仔麻辣西班牙黑毛豬粒 呢個小食認真惹味,調味方面落左好多花椒八角落去,令啲黑毛豬粒食落夠哂麻
黑毛豬粒除左麻之外,仲好腍 食埋啲配菜例如洋蔥,青椒等,吸哂啲麻辣味道,真係好惹味呀!
黑松露野菌露筍天使麵 平時出街比較小食到天使麵,麵質好彈牙,軟硬程度剛剛好 黑松露味超級香濃,火箭菜同露筍都爽口,而野菌既總類都好多,愛菌既朋友就岩哂啦!
Mozzarella Cheese可以做出強勁拉絲效果 而ham帶小小咸香味
pizza底又勁脆,整體好好味!
燒德國咸豬手 上次食過呢個豬手留下非常深刻既印象,因為真係好好味
今次當然要叫多次黎食啦~
最正既係佢既膠質仲保持住係豬手入面,食食下會feel到個咀好似有膠質咁,好多骨膠原呀!