2019-06-05 25 瀏覽
近排口痕,想食重慶野,其實本身想食辣,但係見到個養生雞湯好似幾好食,就叫左呢個啦。一上湯底果陣,見到成隻雞係入面,嘩左一聲,平時都冇咩餐廳咁足料。食個湯底隻雞都飽左小小。之後試埋佢個湯底,又幾好飲啵,飲落冇味精,好養生,濃雞味。近排幾興咸蛋黃薯片,見到佢又有,就叫左碟黎食,比想像中好,幾有咸蛋味!同我係台灣食果啲差唔多,幾好味。每一次都會想試下啲特別野,叫左杯紅糖繽紛冰粉,望個名好似幾好飲,只怪自己一開始落得太過多紅糖,搞到勁甜佢嘅海鮮拼盤可以半份上,咁樣幾好,兩個人都食得晒之餘,個肚都仲有位可以再叫其他野食。海鮮幾新鮮,條魚做左刺生,條魚上盤果陣,條尾仲郁緊,相當有趣打邊爐點都要叫返啲肉 安格斯牛板腱 和牛牛舌片 質素都唔錯服務幾好,環境坐得又舒服,值得一試,最緊要食完件衫都冇咩味

打邊爐點都要叫返啲肉 安格斯牛板腱 和牛牛舌片 質素都唔錯

服務幾好,環境坐得又舒服,值得一試,最緊要食完件衫都冇咩味