2023-05-06 487 瀏覽
今日同朋友去咗西環嘅4號烤吧食晚餐,真係食到好滿足!呢間餐廳主打川菜同埋重慶豆花烤魚,真係好正!個環境好舒服,氣氛都好親切。我哋坐低之後,迅速嚟咗一位服務員同我哋招呼,好有禮貌。餐牌上有好多選擇,都令我哋好難揀擇。最後我哋決定試吓佢哋嘅招牌菜,即係重慶豆花烤魚。服務員好快就嚟咗帶嚟,佢哋係用火爐現場炮製,真係好有風味!烤魚味道鮮美,魚肉鮮嫩多汁,搭配上豆花同埋辣椒醬,味道更加豐富。真係食到我哋舌頭都要跳舞嘅感覺!除咗烤魚,我哋仲試咗唔少川菜,每一個菜式都好正。我特別鍾意佢哋嘅口水雞同麻婆豆腐,口水雞醬汁夠味,麻婆豆腐辣辣地,好開胃。服務員都好細心,佢哋幫我哋調整辣度,令我哋食得更加舒服。

2023-04-23