2011-10-20 21 瀏覽
因為驚太多人,所以五點半就黎到,原來全場不夠十人!可能仲未有咁多人知道開左分店啦原來 tst 和 cwb 的 menu 是不一樣架!!!無左我好想試既pineapple wine 和明太子雞翼,好唔開心呀 ><我點了一風堂豚骨拉麵,湯底好油,無乜特別。叉燒得兩塊.........個麵就非常之好食!我本身唔鍾意食拉麵架,可能平時 d 拉麵既麵質都太 cheap,所以令我討厭這款麵。這裡的麵有些少硬,正呀!!但麵太少,又係唔夠飽!$55男友點了醬油拉麵,湯底好好味,我平時出街食飯都唔飲湯底既,但這裡的又香又濃,喝完又不口喝,讚!$58不知道為甚麼,這裡的拉麵較 tst 平 $10!!!滿心期待既流心蛋,oh my god,得好少好少既流心,好失望呀!!!!!!!我最想講:侍應下下都叫到好大聲,每三分鐘黎一次,我唔覺得咁樣叫好態度囉,傾偈都聽唔到人講野囉!!!!!!嘈到拆天!!擺明想你食完快 d 閃!所以.......我只能比 ok
一風堂豚骨
醬油

不知道為甚麼,這裡的拉麵較 tst 平 $10!!!
流唔到出黎喎!

所以.......我只能比 ok