2020-12-03
呢間餐廳裝修樸素簡單,入到黎真係有啲似係泰國啲market度食野!冷氣充足又有風味真係冇唸過佢可以連價錢都似泰國甘經濟實惠!!餐牌選擇唔多,不過就岩晒朋友同我,因為我地都係飯桶🙈我地叫左個海南雞飯,豬手飯,青木瓜沙律同芒果糯米飯share~青木瓜沙律好清新好有咬口,有炒香左既花生幾正宗冇誠意,食落係清新開胃!兩個飯既飯底都食得出用左黃薑同香茅,色澤好靚又夠香,粒粒分明唔會太油,整得好出色同感覺花心機👍海南雞飯以呢個價錢黎講雞既份量好足,肉質嫰滑,雞皮有少少肥,不過應該正正係咁樣既雞先最岩用黎整海南雞同油飯👏豬手好入味煮得好淋,入口好黏充滿豐富既骨膠原,肉既部分同樣都係好嫰滑~芒果糯米飯用左黑白糯米,最後一樣先食佢都仲係暖既👍 芒果好甜,糯米夠黏亦夠煙韌,份量適中,作為飯後甜品又怕糯米難消化,呢個size簡直perfect👏👏
餐牌選擇唔多,不過就岩晒朋友同我,因為我地都係飯桶🙈