2022-09-26
又係一間朋友食完話幾好食嘅餐廳,假期嚟本身驚好full,所以特登book定,打嚟book位個時態度有啲差😓服務有待改善...呢度地方都幾大,當日唔full,環境都算坐得舒服,友人話一定要食水煮魚,同埋份量都幾多,所以我哋淨係叫咗呢個,上枱個下真係嚇親🤣=====================🐟成都水煮魚-桂花魚 例牌價 $318呢款水煮魚可以任揀4款配料💁🏻♀️我哋就揀咗萵筍條、娃娃菜、雞髀菇、木薯粉條,先講桂花魚,桂花魚肉都算嫩滑,不過幾多細骨,食嘅時候要小心啲!萵筍條煮得唔夠腍,唔入味,唔推薦🙅🏻♀️娃娃菜幾好食,不過因為我哋叫中辣,都幾麻幾辣,所以索晒啲汁都幾勁下🤣雞髀菇正常發揮,幾爽口~木薯粉條一定要叫!好好食🤩又彈牙,又索湯,煙煙韌韌真係好過癮🤤🍎特大鮮果茶 1300ml $108🍊柑橘熱情百香果 $48個杯鮮果茶真係超級大杯,朋友幫我叫錯size,呢杯真係夠兩個人飲🤣而且唔係太甜,都幾解辣,唔食得辣嘅朋友可以叫,唔想飲太多都有700ml選擇!=====================總體嚟講,呢度嘅水煮魚味道唔錯👍🏻幾香口惹味,份量都幾多,係魚多骨咗啲,推薦大家叫木薯粉條
假期嚟本身驚好full,所以特登book定,
打嚟book位個時態度有啲差😓服務有待改善... 呢度地方都幾大,當日唔full,環境都算坐得舒服,
友人話一定要食水煮魚,同埋份量都幾多,
所以我哋淨係叫咗呢個,上枱個下真係嚇親🤣 =====================
🐟成都水煮魚-桂花魚 例牌價 $318
呢款水煮魚可以任揀4款配料💁🏻♀️
我哋就揀咗萵筍條、娃娃菜、雞髀菇、木薯粉條,
先講桂花魚,桂花魚肉都算嫩滑,
不過幾多細骨,食嘅時候要小心啲! 萵筍條煮得唔夠腍,唔入味,唔推薦🙅🏻♀️ 娃娃菜幾好食,不過因為我哋叫中辣,
都幾麻幾辣,所以索晒啲汁都幾勁下🤣 雞髀菇正常發揮,幾爽口~ 木薯粉條一定要叫!好好食🤩
又彈牙,又索湯,煙煙韌韌真係好過癮🤤 🍎特大鮮果茶 1300ml $108
🍊柑橘熱情百香果 $48
個杯鮮果茶真係超級大杯,
朋友幫我叫錯size,呢杯真係夠兩個人飲🤣
而且唔係太甜,都幾解辣,唔食得辣嘅朋友可以叫,
唔想飲太多都有700ml選擇! =====================
總體嚟講,呢度嘅水煮魚味道唔錯👍🏻
幾香口惹味,份量都幾多,係魚多骨咗啲,
推薦大家叫木薯粉條,食辣嘢叫呢啲實冇死🤣
不過呢度嘅服務就有待改善啦🥲