2024-08-04
之前喺大坑食過呢間之後覺得好好食 尤其係佢個薯條!🍟 但之後佢竟然執左好sad🥲🥲 好掛住佢個薯條 佢而家喺銅鑼灣開返一定要返黎食✨Tang Hai Fries $88黎到呢度一定要叫呢個薯條😆😆 少少辣 配埋嗰個高菜咸咸個味道好好🤤🤤 而且外脆內軟 就算食完會爆瘡都值✨Bak Kut Teh Risotto $158用肉骨茶黎做意大利飯都係第一次見🤔 緊係要試試佢 個飯食落就冇乜肉骨茶味 值就有啲甜甜地 有啲似焦糖咁嘅味咁🤔 而啲肉就好有肉骨茶嗰啲藥材味 都好好食👍🏻✨Top Blade Slices $98佢個鎮江醋味超濃 蒜泥味我就覺得可以再重啲 因為而家個醋味好似太出 同埋我個人鍾意食蒜😝😝😝🍺Lotus Eater 200ml $65有花果嘅香味 幾好飲👍🏻🍺Hong Kong Black 500ml $65好似有啲咖啡味咁 麥味重啲總括黎講啲野食都好好食😆 好開心佢重開返🤩🤩🤩 我地坐bar 枱位唔算太舒服 但兩個人傾下計就都ok味道❤️❤️❤️❤️❤️抵食❤️❤️❤️❤️💔服務❤️❤️❤️💔環境❤️❤️❤️💔💰晚餐人均~$260(包括+1)✅再幫襯
✨Tang Hai Fries $88
味道❤️❤️❤️❤️❤️
抵食❤️❤️❤️❤️💔
服務❤️❤️❤️💔
環境❤️❤️❤️💔
💰晚餐人均~$260(包括+1)
✅再幫襯