2024-11-13
好少寫食評,估唔到一寫就係寫劣評,今日約兩點左右係觀塘搵野食,醒起琴日係IG睇到個reel, 介紹呢間餐廳,本著一試無妨就去試下啦環境係幾靚既,小店經營,見到得一個樓面,坐左入去,都真係等左一陣先俾QR Code 落單,都唔緊要,點左個紅蝦意粉,南瓜湯,Coffee Tonic, 咁落完後,無幾耐店員就話南瓜湯送晒?(大佬,你一碟意粉收成$78, 觀塘黎講絕對唔平,南瓜湯係送,定係個價包埋,兩回事黎架😓),好啦,諗住都落左單,唔通起身走咩,又膽粗粗問返個店員,其實無左南瓜湯,有無其他野可以compensate 返我架?無wo ,送完即止! 得,唔緊要,有啲野無下次😒平心而論,野食不過不失,係杯Coffee Tonic可以,不過如果service 做到咁,野食唔係特別出色,收呢個價,同對上個評論一樣,唔方做得長😤