2019-10-16
抱住滿懷希望 迎來無限失望先講野食 爆谷蝦難食 蝦肉化學加工得好犀利 好大陣鹼味。 一間炸雞店 點解唔可以好好地咁做炸雞?可以buttermilk, pickle juice 甚至唔醃 點解要用化學野搞到啲雞不倫不類?肉質食落竟然可以有橡膠的口感 驚為天人 睇到呢度 一定有人開始話我食快餐 要求多多 我成世人最中意就係食kfc嘅雞 兩間都係快餐 點解可以分別咁大呢? 優劣係相對嘅 兩間快餐對比真係高下立見 呢間真係垃圾到難以置信 最後講服務 一間快餐可以有咩服務? 我諗就係最低限度嘅 機械式嘅對話 幫客落單 但係有位傑出員工kris wong就加入自己嘅元素 西口西面 我完全覺得我前世欠左佢(我發誓間鋪無乜客 我行過去叫野食都係話唔該我想要..... 但係佢爆發性嘅演技即刻就開始震撼我) 無諗到我係open rice第一個食評竟然係呢間野。。。
先講野食 爆谷蝦難食 蝦肉化學加工得好犀利 好大陣鹼味。
無諗到我係open rice第一個食評竟然係呢間野。。。