2017-12-10 62 瀏覽
呢間餐廳個老闆比較有心去做, 野食見到係好用心去研究同創新,野食比較多原化D, 同普通茶餐廳D 菜有D唔同.用水好似都係特別好.本人喜歡食蛋, 但今次個蛋唔係最主要, 蛋都好食, 但可以更滑,反而包整得好好, 佢係外皮有小小脆, 但係又好軟, 口感非常好,好似一層薄薄既焦糖FEEL. 所以個包做得比較出色野飲係咁樣杯同飲品分開上, 我覺得唔錯, 可以自己中意落幾多就幾多, 又唔會出現多冰,搞到飲品少既問題!牛排有得選佢上汁定我上, 我選左佢幫我上汁, 呢到就出左小小問題, 就係汁落得唔夠均勻,可以見到圖左邊係完全無汁, 所以會比較難去食用, 同埋會好易焦, 搞到左邊d野其實唔太食得, 如果汁倒埋左邊就更好, 牛扒本身好食既, 大約7成, 味道比較濃厚, 口感唔會話太硬基本上係岩岩好價錢都唔貴, 主係要倒汁個到注意小小就好.呢到既辣椒油幾好味, 聽講係自制, 咁入面有d 小小地既腸配埋黎食, 我覺得幾香,我加左d落牛扒到食,都相當唔錯~

好似一層薄薄既焦糖FEEL. 所以個包做得比較出色

又唔會出現多冰,搞到飲品少既問題!
價錢都唔貴, 主係要倒汁個到注意小小就好.

我加左d落牛扒到食,都相當唔錯~
2017-12-10