餐廳: 百份百餐廳 (V Walk)
資訊:

2024-07-17 123 瀏覽
我知晏晝一點九孭住個大背囊入去食飯就預左要攬住佢黎食 但食到一半 對面位走左 我就梗係放個背囊過去啦 有人黎我咪拎返起囉 當我極速食到差兩啖既時候 姐姐就問"個背囊係咪你架 拎返起佢" ok 無位就係咁 無理由阻住人做生意 但點解你禁無禮貌 首先我係背住你爬緊飯 我都係見我天靈蓋上面有隻手指住我背囊我先確定係同我講緊野 再黎當我起身去拎個背囊既時候發現 仲有幾個單人位對面係無擺野 why me 唔滿意人地擺野係位就優先派d 客過去? 係我隔離單人位果位哥哥對面都無人啦 我差兩啖姐 我只係食左十分鐘咋喎 大家返工都做到隻狗咁 點解連食個lunch 我無攪到你既情況下都要攪我 你比多十秒我掃埋兩啖飯我再攬住個袋飲埋杯野都係晒多你分零鐘姐 而家好啦 我呢d 西客野唔食果兩啖飯 野都唔飲走喇 我起身後下一位西客姐姐坐左我對面個位 放左個袋係我本身坐個位 你好計住佢只可以放個袋係到五分鐘喇 最後想講 幾好食
2024-07-17
午餐