2021-10-04
💛黄店 · 中肯 · 獨到💛誠實金舌頭👅✅貼地掃街✅日常正餐✅高級餐廳✅麵包甜點✅自助餐情報✅Staycation<佐敦抵食外賣店>#露比覓食佐敦 #露比吃料理去西九野餐唔知買咩過去食好😂😂求其搵間外賣店,買完飛的過去錶都唔洗跳😎🤟🏻🤟🏻懶人萬歲🌟 老祖。至尊頹飯(7/10)超大塊午餐肉!😍好似好hea一pat嘢咁實際上真係幾好食🙊🙊尤其個咖哩汁好惹味,米飯小偷🌟 老祖。黑松露炒蛋 (7.5/10)black truffle 味唔算濃,蛋好滑不過,都中規中矩。🌟 老祖。秘傳麻辣油 (8.5/10)呢個係因為我要食辣所以買黎點嘢食😂😂😂真心jeng,好驚唔辣一開頭,結果還好,好香嘅辣油!🌟足半斤。上湯時蔬 (7/10)好大兜😂😂😂來個健康picnic ok?🤟🏻食菜有埋炸蒜topping有心思啊,食完2兜飽7成😂😂-📍 西關老祖 (佐敦)佐敦文苑街18號文苑樓地下18B號舖-更多食買玩情報請follow👉🏻@loveatingrubi👈🏻✨
💛黄店 · 中肯 · 獨到💛誠實金舌頭👅
✅貼地掃街✅日常正餐✅高級餐廳
✅麵包甜點✅自助餐情報✅Staycation
<佐敦抵食外賣店>
#露比覓食佐敦 #露比吃料理
🌟 老祖。至尊頹飯(7/10)
🌟 老祖。黑松露炒蛋 (7.5/10)
🌟 老祖。秘傳麻辣油 (8.5/10)
🌟足半斤。上湯時蔬 (7/10)
好大兜😂😂😂來個健康picnic ok?🤟🏻
食菜有埋炸蒜topping有心思啊,食完2兜飽7成😂😂
📍 西關老祖 (佐敦)
佐敦文苑街18號文苑樓地下18B號舖