2023-07-02
見哩間新出左烤魚就試下,點知堅正❣湯底好好味仲有得一次過食兩款口味,環境又好坐有海景位添!咕嚕咕嚕元氣九宮格有乾冰效果係有睇頭d😆肉凍,麻辣豬耳,蒜香雞翼尖等等,每款都唔同口味,岩哂我哩d貪心乜都想食兩啖既人🤣不能錯過既鴛鴦湯底!!🍍金波羅酸辣味🍍 😈魔鬼地獄味😈🍍同平時食既酸辣口味好唔同,因為用左新鮮菠蘿,入口味道香甜帶有清新感覺。😈魔鬼味就用左幾款唔同種類既辣椒,好香濃既辣味有層次唔係死辣,辣得過癮🌶海鱸魚啖啖肉🐟表面本身煎香左再沾埋湯汁更滋味😋條魚新鮮唔會一夾就散,兩邊湯都食到魚骨都啜埋🤣例牌仲有d蓮藕萵筍芽菜咁✔🦑三國演義 - 墨魚三色滑🦑未見過有唔同口味既墨魚滑,分別係南瓜,菠菜同原味,口感爽爽地又彈彈地幾得意。🥩雪花肥牛卷🥩肥牛口感柔軟,兩邊湯底帶出唔同風味既牛香,一樣咁好味,打和!!!!🍹自柑墮落🍹🍹藕遇熱情鳳梨🍹史上最抵飲,$48咋巨型特飲1.3公升😱主要用水果做底,走清新路線好似檸檬,菠蘿,百香果等等既水果,所以酸酸甜甜好refreshing好解辣❣重點係咁大杯唔洗懢係咁啜都得😆🍨咕嚕咕嚕圍爐肆甜🍨川菜甜品必食冰粉,哩個賣相超靚,食用花,爆珠加埋乾冰效果一定係相機食先
咕嚕咕嚕元氣九宮格
不能錯過既鴛鴦湯底!!
🍍金波羅酸辣味🍍 😈魔鬼地獄味😈
🦑三國演義 - 墨魚三色滑🦑
🥩雪花肥牛卷🥩
🍹自柑墮落🍹
🍹藕遇熱情鳳梨🍹
🍨咕嚕咕嚕圍爐肆甜🍨
川菜甜品必食冰粉,哩個賣相超靚,食用花,爆珠加埋乾冰效果一定係相機食先📸
桂花冰粉入口透心涼🌬🌬🌬配有紅糖糍粑同埋龍鬚糖,大滿足😍