2008-02-24
好耐都無踫過一間咁既食肆,食品差,服務差......真係除左水滾之外,我無野可讚.今日(24/2)有事要去荃灣,近日又食得肉多,仲諗住食返d素中和下,點知仲一肚火又唔飽.一家四口,其中一位係bb,只係叫左三樣野,因為除左套餐,可以選既唔多,一窩粟米粥,一碟齍鹵味同一碟北菇時菜炒面,真係越食越眼光光.先講鹵味,酸齍唔酸反而係甜,叉燒死實,好似放左幾日,其次粟米粥,水汪汪,生菜絲都無條,唔係呀?最慘不忍睹係碟炒面,時菜竟然係幾條良莠不齊既菜芯,仲要係發黃有臭'青'味,乜野黎架,乜d菜近日好貴咩?d麵有梘水味都算啦!服務仲死,其中一位短髮阿姐全程面黑我都無所謂,最好笑又攞膽係上粥唔比胡椒粉唔出奇,問佢要之後,'掟'低就走,唔通我語氣唔好?上炒面仲攪野,原先有一碟辣油一齊上檯,另一侍應又問,你地唔食呵?我都未答已經想拎走,好彩叫得返,呢間野真係好慳,所以上炒面唔比醋都預左,又係要問,空調又唔開,熱到我不斷用佢d紙巾抹汗,攪到一檯都係,好唔環保.呢間食肆我真係無野可讚,希望快d有人接手攪好佢啦!
先講鹵味,酸齍唔酸反而係甜,叉燒死實,好似放左幾日,
呢間食肆我真係無野可讚,希望快d有人接手攪好佢啦!