餐廳: 金葉庭
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2015-05-13 5402 瀏覽
母親節lunch到金葉庭慶祝, 難得一家4口齊人坐底飲茶.當日要坐ballroom因為正廳爆晒. 環境扣左好多分. 服務都幾好. 畢竟是酒店嘛. 叫左幾樣都係招牌. 1. 濃湯浸雞.雞去晒骨,唔肥,清清地,但有雞湯浸住,夠味. 雞都算嫩. 2: 豆漿叉燒飽OK, 叉燒不會太肥,皮又不黏牙. 味度不過不失. 3, 燒賣中有蝦有豬肉. 比例各半. 味度是好的. 4. 蝦餃好食. 皮不過厚不過多,蝦爽口,蝦餃size不太大,一口一粒岩岩好. 仲有叫左個海味粉絲菜煲同招牌炒飯. 海味粉絲菜煲好多粉絲,上湯清清的,健康之選.招牌炒飯冇試,見炒得乾身. 都清碟. 呢間餐廳個個禮拜都爆晒, 食物都ok既,冇咩特別難忘. 我諗都唔會特別再去.

母親節lunch到金葉庭慶祝, 難得一家4口齊人坐底飲茶.

當日要坐ballroom因為正廳爆晒. 環境扣左好多分.

服務都幾好. 畢竟是酒店嘛. 叫左幾樣都係招牌.

1. 濃湯浸雞.

雞去晒骨,唔肥,清清地,但有雞湯浸住,夠味. 雞都算嫩.
2: 豆漿叉燒飽

OK, 叉燒不會太肥,皮又不黏牙. 味度不過不失.

3, 燒賣中有蝦有豬肉. 比例各半. 味度是好的.
仲有叫左個海味粉絲菜煲同招牌炒飯.

海味粉絲菜煲好多粉絲,上湯清清的,健康之選.

招牌炒飯冇試,見炒得乾身. 都清碟.

2015-05-10
慶祝紀念