2021-05-28 133 瀏覽
今晚在馬鞍山附近工作OT,晚餐同兩個同事出左去新港城中心搵食~行過見到金記冰室招牌,二話不說就走左入去醫肚坐底睇下餐牌,好多選擇、花多眼亂,價錢都唔算貴,据個扒都係八、九十蚊,所以我地order左鐵板据扒、海南雞飯、炸雞脾沙律麵餐,share食鐵板海陸空扒餐-有豬扒、魚柳、雞中翼配薯菜,豬扒大大塊,魚柳都大大塊,幾乎大過塊豬扒魚柳夠厚夠Juicy,黑椒汁夠濃味、海南雞飯-海南雞好滑、好入味,油飯唔漏,軟硬適中,另外,花生脆卜卜雞髀沙律麵餐-沙律幾好食,入邊有薯仔、雜果、椰果,而雞髀熱辣辣,即炸好脆雞髀好Juicy,唔會炸到好乾~仲有依杯回魂凍檸茶,茶味不錯,出面天氣太熱,嘆番杯凍檸茶,一流總括來說,配合服務及價錢,下次可以再encore

坐底睇下餐牌,好多選擇、花多眼亂
魚柳夠厚夠Juicy,黑椒汁夠濃味、
雞髀好Juicy,唔會炸到好乾~

總括來說,配合服務及價錢,下次可以再encore
2021-05-27
5 分鐘 (堂食)