餐廳: BRICK LANE (中信大廈)
資訊:

2023-05-25 580 瀏覽
朋友中環返工,今日佢返工前陪佢來金鐘食埋野先,揀左來中信大廈~BRICK LANE~因為我地想食All Day Breakfast,呢到地方好寬敞,座位與座位之間好闊落,重有露天座位揀,成個環境都令人放鬆好relax👍🏻BRITISH BREAKFAST 超級豐富😋有雞蛋,煙三文魚,豬血腸,肉腸,火腿,煙肉,約克郡布丁,蕃茄,焗豆,薯餅,即叫即整,熱辣辣👍🏻炸白魚,薯條,青豆,自家製韃靼醬 份量超多👍🏻炸白魚切開重出緊煙🤩點佢跟嘅韃靼醬超好味Iced Mocha 啲顏色撞出嚟超靚👍🏻茉莉花茶 成壺上,隻熱杯重印上店鋪名,飲晒重可以再添熱水即焗朱古力棉花糖夾餅 呢個推介必點之選,新鮮焗起嘅朱古力棉花糖勁香甜,搽落鬆脆餅乾到食😋正到暈

Iced Mocha 啲顏色撞出嚟超靚👍🏻
茉莉花茶 成壺上,隻熱杯重印上店鋪名,飲晒重可以再添熱水

2023-05-24
  • 即焗朱古力棉花糖夾餅