2023-07-30 459 瀏覽
Black sheep 的餐廳每年都會推出大約2轉black series,而每次我都會瞄準去食,因為堅是超!級!抵!今次,我就把握機會book 咗La Vache 的summer series同朋友食,套餐唔洗300蚊,除咗有一貫的靚牛扒、沙律同埋任食薯條之外,仲包埋最驚喜嘅蛋糕!牛扒好味不在話下,啲蛋糕都唔會過甜,但因為舊舊都大大件,所以真心要同朋友share 食,先可以試多幾款蛋糕大家一定要瞄準black sheep 推出的black series 去試佢嗰啲餐廳!La Vache 是其中一間最性價比高的black series must try!!!好期待下次佢哋再推出black series 啊

2023-07-13