🍕🍗🍕🍗靜靜雞話你知 外賣係有10%OFF架🙈🤫-是甘的~呢排都好想食pizza🤣已經食左幾餐 今日繼續🤪一樣係外賣拎到手熱辣辣香味陣陣 想即刻打開個盒食幾舊先🤣🤣🤣釜山炸雞批薩 顧名思義呢兩項喺必叫架啦~見佢哋之前有牛肉飯卷,但而家暫停供應左🥹本身仲期待緊,希望遲啲會有返啦。炸雞二重奏 (蜜糖芥末|雙重芝味)$219如果有選擇困難症既人 可以嗌五味炸雞 一次過試哂🤪唔洗煩 難得我今次目標明確🤘🏻兩款都揀咗無骨 脆得黎 又唔會得個殼 雞肉滑滑的 一啲都唔乾😳雙重芝味 勁多芝士粉 蜜糖芥末醬又多 啱晒我呢啲食醬大王 真係冇揀錯😆😆Pizza(韓式烤肉|辣肉狂迷)$169/1兩款pizza好多料BBQ 好多芝士平時有厚批一定嗌厚 呢度得薄批 但竟然比我想像中好好多😆批邊唔會好硬 真係邊邊都食埋最後食唔哂 留左d宵夜 叮一叮熱 又再現拉絲 真係超多芝士😝以上既食物果然係必試👍🏻👍🏻👍🏻仲會送前菜同指定飲品,係醃蘿蔔同青瓜呀!真係酸流晒口水😆岩哂媽咪。仲有仲有~仲有貼心位,有手套呀!下次應該要堂食,相信一定會仲正👏🏻釜山炸雞批薩 Busan Chicken Pizza地址• 馬鞍山鞍祿街18號
🍕🍗🍕🍗

靜靜雞話你知 外賣係有10%OFF架🙈🤫
是甘的~呢排都好想食pizza🤣
已經食左幾餐 今日繼續🤪一樣係外賣
拎到手熱辣辣香味陣陣 想即刻打開個盒食幾舊先🤣🤣🤣
釜山炸雞批薩 顧名思義呢兩項喺必叫架啦~

炸雞二重奏 (蜜糖芥末|雙重芝味)$219

Pizza(韓式烤肉|辣肉狂迷)$169/1
兩款pizza好多料BBQ 好多芝士

以上既食物果然係必試👍🏻👍🏻👍🏻
仲有仲有~仲有貼心位,有手套呀!
下次應該要堂食,相信一定會仲正👏🏻

釜山炸雞批薩 Busan Chicken Pizza
地址• 馬鞍山鞍祿街18號MOSTown Street 新港城中心大街(2期)地下23-26號
外賣自取
  • 炸雞二重奏