2024-01-09
🎀銅鑼灣。日本過江龍人氣茶飲蕨餅店😆超高質Q彈蕨餅😋🎀🪄店名* #甘味處鎌倉🔮地址* 銅鑼灣軒尼詩道500號希慎廣場URBANHOOD🔮🗾分店地區🗾 沒有分店💰價錢$86➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖想睇更多同區推介👉地區搜尋🔍🗾#pickyme_銅鑼灣剩系食呢一類👉食物類型搜尋🔍🍜#pickyme_小食➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖🎵餐廳環境🎵最近聽講銅鑼灣希慎廣場底層開左新food court 當然要黎行下睇下有咩食拉 兩層都係主要食日本野 裝修都係好靚好別緻 有大型餐廳 亦都有普通零售及小食舖頭 而呢一間見到新開超多人排隊 純白色裝修 都幾靚 又好有日本風 價錢可以接受 就黎排下隊買下拉😋🍽️食物質素🍽️舖頭有一個細位置for堂食 又或者主要做外賣為主 但外賣一系就買蕨餅配雪糕 如果齋買蕨餅嘅話最少都要買五舊~ 如果堂食就可以三舊起!👀評分💖💖💖💖💖🪄鐮倉蕨餅(10塊) $86平時食開都係比較米白色糯米質地 今次呢個好有驚喜 質感好Q彈軟糯 差啲夾唔到上黎😂而且黃豆粉極度香濃 又夠多!我覺得超值得排隊買黎一試😍下次有機會要試埋佢地其他野食先得!(5個💖為最高)✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️⚜️整體
🪄店名* #甘味處鎌倉
🎵餐廳環境🎵
🍽️食物質素🍽️
👀評分💖💖💖💖💖
🪄鐮倉蕨餅(10塊) $86
(5個💖為最高)
✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️
⚜️整體評級⚜️