2023-06-18
Casamigo🖤 Fantastic Spanish Cuisine🍽💫.. 銅鑼灣一間樓上西班牙菜🇪🇸 酒吧餐廳🍽,鄰近地鐵站地點十分方便優越,設有室內外座位。昏暗的燈光帶點浪漫感,戶外露天座位更chill✨ 適合情侣及閨密來用餐,都係一個好選擇。今次點選左4款小食,經典既 🔸西班牙薯仔蛋餅 $88 口感豐富滿有薯仔片;佐酒小食 🔸酥炸魷魚配他他醬 $110 香口不油膩;香酥🔸炸布利芝士 $88 芝味濃郁;🔸松露火腿芝士三文治 $88 同樣口感豐富呢!而主食點選左3款 🔸西班牙烤乳豬$398 肉質嫩滑外皮帶脆;🔸砵酒燉穀飼牛面頰 $298 腍滑帶鬆軟肉質不黏牙;🔸西班牙海鮮飯 $298 每飯粒都吸收海鮮味道很可口。飲品方面亦同樣出色,無論有酒精 or 非酒精類飲品🍹🥃🍸🧉🍺🥂🍾 都同樣IG-able📸,味道調配亦不錯呢!來跟三五知己吃飯、聊天、暢聚喝一杯感覺都好捨意,來chill 一下吧!..×××××ש銅鑼灣駱克道487-489號駱克駅3樓..
佐酒小食 🔸酥炸魷魚配他他醬 $110 香口不油膩;香酥
🔸炸布利芝士 $88 芝味濃郁;
🔸松露火腿芝士三文治 $88 同樣口感豐富呢!
🔸砵酒燉穀飼牛面頰 $298 腍滑帶鬆軟肉質不黏牙;
🔸西班牙海鮮飯 $298 每飯粒都吸收海鮮味道很可口。
×××[Casamigos]×××