2023-09-11 28 瀏覽
今晚放工約咗好朋友仔去銅鑼灣食任食燒肉和牛燒肉一郎位於銅鑼灣中心地帶港鐵C出口對面就係座位係卡位,好闊落👍🏻套餐有六款,有平有貴,豐儉由人👍🏻我哋揀咗中價位嘅C餐有和牛、海鮮、豬用雞選擇合共97款,食足100分鐘用手機落單好方便,啲嘢食嚟得好快👍🏻有即棄圍裙提供,非常貼心👍🏻尚未點餐,侍應生即送來黑毛和牛2款同澳洲M9薄炙盛合爐溫夠高,好快就有得食👍🏻牛肉不經調味,可以食到本身嘅牛味每枱桌上有鹽、胡椒同燒肉汁,可以按自己口味加上。🐮 牛有很多部位選擇,有牛肋肉、牛里脊肉、薄炙牛里脊,一口牛等等。另外仲有好特別嘅熟成壺漬牛外橫隔膜同埋牛舌芯,刁鑽部位😆朋友唔食牛,仲有其他選擇海鮮有蝦🦐、多春魚🐟、魷魚🦑同青口蝦彈牙有鮮味,多春魚燒到脆卜卜👍🏻魷魚同青口就普通。豚肉🐷有豚肋肉、豚里脊肉、厚切火腿肉同香腸等等,切到薄一薄,好快有得食👍🏻另外仲有熟食,多款泡菜、沙律、魚餅、牛肉可樂餅,枝豆、飯同麵等等,小朋友都有好多選擇。除了手機點餐外,還有自助形式的:沙律吧🥗有多款蔬菜,不過我呢個食肉獸冇興趣😅飲品🥤☕️有可樂、梳打水、蘆薈汁、檸檬茶、仲有好多款韓國飲料,唔想飲凍飲同糖類飲飲品的,可以泡茶,也
今晚放工約咗好朋友仔去銅鑼灣食任食燒肉

和牛燒肉一郎位於銅鑼灣中心地帶
港鐵C出口對面就係

座位係卡位,好闊落👍🏻
套餐有六款,有平有貴,豐儉由人👍🏻
我哋揀咗中價位嘅C餐
有和牛、海鮮、豬用雞選擇
合共97款,食足100分鐘
用手機落單好方便,啲嘢食嚟得好快👍🏻
有即棄圍裙提供,非常貼心👍🏻

尚未點餐,侍應生即送來黑毛和牛2款同澳洲M9薄炙盛合

爐溫夠高,好快就有得食👍🏻
牛肉不經調味,可以食到本身嘅牛味
每枱桌上有鹽、胡椒同燒肉汁,可以按自己口味加上。
另外仲有好特別嘅熟成壺漬牛外橫隔膜同埋牛舌芯,刁鑽部位😆

朋友唔食牛,仲有其他選擇

海鮮有蝦🦐、多春魚🐟、魷魚🦑同青口
蝦彈牙有鮮味,多春魚燒到脆卜卜👍🏻
魷魚同青口就普通。

除了手機點餐外,還有自助形式的:

沙律吧🥗
有多款蔬菜,不過我呢個食肉獸冇興趣😅

飲品🥤☕️
有可樂、梳打水、蘆薈汁、檸檬茶、仲有好多款韓國飲料,唔想飲凍飲同糖類飲飲品的,可以泡茶,也有多款選擇👍🏻

甜品🍦
有軟雪糕、棉花糖、日本雪條、木糠布甸、Tiramisu、芝士布甸等等,由於太飽嘅關係,淨係食咗雪條咋🤣