📍銅鑼灣人氣拉麵店‼️· 烏卒卒黑蒜油湯底🖤 -- 拉麵凪🍜•=======================Bookmark咗呢間拉麵小店好耐啦😋呢到主打menu主打四款拉麵,分別係豚骨、黑骨、綠骨、赤骨😍有時仲會有期間限定,不過今次去就仲未有🙈------------------------------⭐️黑骨 $96呢碗係以墨魚汁、黑蒜油同秘製黑醬製成,配上香濃嘅豬骨湯底,最後灑埋炸蒜等香料~湯底飲落蒜味幾濃,但係個人覺得唔係太有墨魚嘅鹹鮮味🙈不過麵條幾煙韌唔錯,黑色嗰舊碎肉球好有鹹香幾好食😋叉燒有三大片,正正常常🙈黑骨嘅味道都唔錯嘅,不過唔算好驚喜🙈但係都想再嚟食佢個綠骨同埋赤蝦期間限定🙈另外想讚讚店員服務好友善!🥰💪🏻------------------------------賣相:3.5/5味道:4.2/5性價比:3.5/5推介度:3.5/5------------------------------店舖資料名稱:拉麵凪地址:銅鑼灣渣甸坊48號采怡閣地下5號舖前往方法:銅鑼灣站F出口

=======================
⭐️黑骨 $96