2018-11-23 51 瀏覽
銅鑼灣每逢中午食飯都勁多人,同事發現左間新嘅日本餐廳,我哋兩個都勁鍾意食刺身,所以決定黎試。好好彩中午一點鐘上到嚟仲有位,佢有三種中午menu,一個係刺身定食,另兩個就係一啲熟食嘅午市套餐,我哋當然係試咗刺身嗰個😆中午來講lunch set款式都幾多。午市定食有跟小鉢,沙律,味噌湯。小鉢幾好食,係蘿蔔加牛柳粒。味噌湯有d奇怪...變左羅宋湯,個味有d特別角切魚生飯呢度嘅魚生飯都幾有誠意,非常足料!而且魚生款式都好多唔似出面嗰啲通常得好少款,呢碗入邊有好多款下,但本身以為有海膽,所以有少少失望。入面仲有飯素,更加好食。魚生真係好新鮮!唔會乾身,有甘香。壽司定食12件賣相好靚,款式多,一次過試晒咁多隻魚生。同事都話魚生好新鮮!配合飯嘅份量啱啱好,唔錯!同事知我鍾意食海膽所以讓左比我食,鮮甜,好好食呀,份量仲要超多總括來講,啲魚生真係好新鮮,份量都多,定食好豐富。而且環境都幾好,唔使迫,可以靜靜地傾計,坐得舒服。下次可以試吓啲熟食定食,性價比好似唔錯。

中午來講lunch set款式都幾多。

午市定食有跟小鉢,沙律,味噌湯。
小鉢幾好食,係蘿蔔加牛柳粒。
味噌湯有d奇怪...變左羅宋湯,個味有d特別

角切魚生飯

呢度嘅魚生飯都幾有誠意,非常足料!

魚生真係好新鮮!唔會乾身,有甘香。

壽司定食12件

2018-11-22