2024-06-08
#bakdiuOKla🌟 銅鑼灣台式火鍋放題🌟🍴🍽🍴🍽🍴🍽🥘🥘🥘🥘🥘🍴🍽🍴🍽🍴🍽第二次到訪位於銅鑼灣廣場二期嘅牛站港島分店,開張大約半年,依然喺高朋滿座,一位難求!我地19:30入座,揀咗2號餐SRF 美國極黑和牛片,可以晚市120分鐘任飲任食,食物、飲品、甜品種類琳琅滿目。鍾意飲酒嘅朋友都一定要嚟試,除咗有啤酒、柚子酒、梅酒,仲有冷熱清酒可以任飲,絕對係超值之選🤩🤩!🥢龍蝦頭鍋湯底 🆗第一次試龍蝦頭湯底,雖然賣相黑色唔喺太討好,不過龍蝦味好出,而且越煲越入味😋。🥢肉類 🆙🥩SRF美國極黑和牛片:紋理分布平均,肉味香濃🥩美國安格斯牛板腱:帶牛油香氣 ·,油花較少,肉質結實,鮮嫩多汁,🥩美國牛肩胛:牛肉脂肪分佈均勻唔油膩,肉汁豐富。🥩封門柳:肉質鬆軟嫩滑,肉味濃郁🥢必食推薦😋😋:海鮮:海蝦、帆立貝、魷魚、沙白蔬菜區:羽衣甘藍、水蓮、豆苗丸類區:明太子丸、濃芝豆腐燒、芋泥貢丸、花枝丸、長形蟹柳小食區:醬爆糍粑、芝麻雞翼、鹽酥雞甜品區:DaDino系列雪糕、朱古力慕絲、巴斯克蛋糕、自製芋圓糖水飲品區:自家冷泡茶、汽水、烏龍茶😇 評價 𝗥𝗮𝘁𝗶𝗻𝗴𝘀 😇 食物 𝗙𝗼𝗼𝗱 8.5/10 環境 𝗘
#bakdiuOKla
🌟 銅鑼灣台式火鍋放題🌟
🍴🍽🍴🍽🍴🍽🥘🥘🥘🥘🥘🍴🍽🍴🍽🍴🍽
🥢龍蝦頭鍋湯底 🆗
🥢肉類 🆙
🥩SRF美國極黑和牛片:紋理分布平均,肉味香濃
🥩美國牛肩胛:牛肉脂肪分佈均勻唔油膩,肉汁豐富。
🥩封門柳:肉質鬆軟嫩滑,肉味濃郁
🥢必食推薦😋😋:
海鮮:海蝦、帆立貝、魷魚、沙白
蔬菜區:羽衣甘藍、水蓮、豆苗
丸類區:明太子丸、濃芝豆腐燒、芋泥貢丸、花枝丸、長形蟹柳
小食區:醬爆糍粑、芝麻雞翼、鹽酥雞
飲品區:自家冷泡茶、汽水、烏龍茶
😇 評價 𝗥𝗮𝘁𝗶𝗻𝗴𝘀 😇
食物 𝗙𝗼𝗼𝗱 8.5/10
環境 𝗘𝗻𝘃𝗶𝗿𝗼𝗻𝗺𝗲𝗻𝘁 8.5/10
服務 𝗦𝗲𝗿𝘃𝗶𝗰𝗲 8/10
性價比 𝗩𝗮𝗹𝘂𝗲 𝗳𝗼𝗿 𝗠𝗼𝗻𝗲𝘆 8/10
整體 𝗢𝘃𝗲𝗿𝗮𝗹𝗹 8.25/10
🍴🍽🍴🍽🍴🍽🥘🥘🥘🥘🥘🍴🍽🍴🍽🍴🍽
🗺 牛站(駅)麻辣火鍋放題 (銅鑼灣)
銅鑼灣駱克道463-483號銅鑼灣廣場二期11樓
#bakdiu火鍋 #bakdiu灣仔區 #bakdiu銅鑼灣