2022-03-11 134 瀏覽
琴日收工自己走咗去【Smile Yogurt & Dessert Bar】嘆返杯Frozen Yogurt🤪🤪 🤫🤫呢間甜品舖推出超過10款嘅杯裝輕盈而且健康嘅Frozen Yogurt: Vanila Sky, Banana Split, The GardenBanana Split 🍌乳酪奶酸味香濃,用料豐富材料由上而下分別有蝴蝶酥、鮮草莓🍓、朱古力汁、熱情果香蕉醬、自家製脆粒,仲用上乳酪鮮果沙律打底,甜甜酸酸,更加Fresh同開胃,令成個感覺昇華咗除咗高質嘅乳酪雪糕,Smile 仲係一間餅店,售賣各式各樣精緻嘅蛋糕,賣相討好,顏色清新而鮮艷,打卡一流!呢啲細細地嘅蛋糕就最適合情侶2個食!💡無賣廣告㗎

Banana Split 🍌
乳酪奶酸味香濃,用料豐富

💡無賣廣告㗎
  • Fruity Fruity