餐廳: 築地日本料理 (金百利廣場)
資訊:

依間係決定喺金百利午餐,喺樓下廣告牌挑選嘅幸運兒~午餐menu其實都幾多選擇,仲要價錢都好親民🥰午餐除咗主食之外仲包一碗麵豉湯同一杯熱飲,麵豉湯質素相當麻麻,可以直接skip咗佢😂飲品正常~🧡自選魚生丼🧡💵$68可以自選三款魚生,我就揀咗三文魚、油甘魚同鯛魚~講真其實魚生質素普通,唔算好新鮮,但係又未去到腥或者係難食嗰啲~依個價錢下算可以接受啦~我覺得特別嘅位係佢個魚生丼係落埋飯素喺啲飯上面😂其實我覺得唔落好啲,落咗好似有啲怪🙈不過overall依個價錢同份量俾返依個質素我都ok嘅~💜咖喱雞柳飯💜💵$56依個咖喱飯味道正常,無唔好食亦都無驚喜嘅地方😂最好嗰點應該係有隻半熟太陽蛋🤗💛蟹籽沙律(追加小食)💛💵$12可以叫少醬,雖然其實我覺得仲係好多醬,但係唔撈勻啲醬就係少醬喇~其他正常啦,蟹籽偏少~💕overall💕質素都對得住價錢~

🧡自選魚生丼🧡
💵$68

💜咖喱雞柳飯💜
💵$56

💛蟹籽沙律(追加小食)💛
💵$12

💕overall💕
質素都對得住價錢~
自選魚生丼
咖喱雞柳飯
蟹籽沙律(追加小食)
自選魚生丼
咖喱雞柳飯
蟹籽沙律(追加小食)