2025-01-21 0 瀏覽
地點:超方便,時代出口上地面,再行後一條街就到環境:一出電梯已經「嘩」一聲,好似好高級。。。內裏裝修更加係華麗👍Lobster Set for 2 $ 798頭盤兩款:煎鵝肝味道唔錯,熟度剛好,內裏依然嫩滑,下層唔會煎燶蟹餅西餐經典菜式!佢都做得唔錯,如果用返他他汁會更好餐湯:龍蝦湯好飲嘅,不過偏濃,帶少少苦😅龍蝦拼美國肉眼扒4成熟做到肉味豐富,肉質軟滑少筋。而龍蝦煎得好開,肉質算爽彈嘅。不過龍蝦嘅芒果沙律醬就唔多適合,而牛扒用嘅燒汁感覺似開粉,可以唔需要跟都得甜品就兩人一份,朱古力心太軟伴雪糕。心太軟唔錯,不過上枱時已經唔係熱辣辣,都唔緊要嘅,至少仲係流心以千元以下落樓嘅半fine dining嚟講真係抵食,尤其大家如果大時大節要同另一半慶祝更係首選如果想自己帶酒嚟,可以幫襯餐廳一杯紅/白酒就可以免你一枝開瓶費,但係盡量都問清楚店員比較穩陣
地點:超方便,時代出口上地面,再行後一條街就到
Lobster Set for 2 $ 798
頭盤兩款:煎鵝肝
味道唔錯,熟度剛好,內裏依然嫩滑,下層唔會煎燶

蟹餅
西餐經典菜式!佢都做得唔錯,如果用返他他汁會更好

餐湯:龍蝦湯
好飲嘅,不過偏濃,帶少少苦😅

龍蝦拼美國肉眼扒
4成熟做到
肉味豐富,肉質軟滑少筋。而龍蝦煎得好開,肉質算爽彈嘅。

甜品就兩人一份,朱古力心太軟伴雪糕。

2024-12-21
慶祝紀念