2022-02-16 169 瀏覽
Dazzling Cafe (銅鑼灣) 係我去完又會再去再去嘅cafe 每一次喺銅鑼灣如果想去一間靚靚Cafe 而又想食物質素有保證嘅話 就會諗到佢!台灣過江龍 喺台灣試過都已經覺得好好味 估唔到香港都keep到佢嘅食物質素👍🏻佢有最低消費一杯嘢飲 所以建議大家可以選擇lunch去因為有lunch set會比較優惠!星期一至五 12-3pm $120▫️辣味雞肉意大利粉 ⭐️⭐️⭐️⭐️大大力推薦呢一款 我非常之鍾意食!每一次都必點 唔識得形容佢嗰種辣味 係好香口 而且佢嘅意粉同個雞肉成件事係非常之夾!真係好好食▫️意式牛肝菌香菇意大利粉 呢個都好食嘅但係如果同上面比較二選一嘅話我都係會揀返上面!奶油味好重不過一啲都唔溜!▫️仲夏熱帶水果茶 (cold)我一次必點嘅水果茶!好清甜 但又唔係死甜嗰種!有啲水果咬下 我自己好鍾意order呢款幾乎每一次都係!▫️松露薯條 ▫️柚子蜜雞翼佢哋嘅小食都好好食!都幾多款式!如果多人一齊食嘅話 就一定食得晒!▫️香草冰淇淋鬆餅 ▫️草莓繽紛冰淇淋鬆餅因為我哋食lunch set所以可以以優惠價錢加購mini size 因為如果單點一份嘅話就真係會食唔晒! mini si

佢有最低消費一杯嘢飲 所以建議大家可以選擇lunch去

▫️辣味雞肉意大利粉 ⭐️⭐️⭐️⭐️
大大力推薦呢一款 我非常之鍾意食!每一次都必點

▫️意式牛肝菌香菇意大利粉

▫️仲夏熱帶水果茶 (cold)
我一次必點嘅水果茶!好清甜 但又唔係死甜嗰種!
有啲水果咬下 我自己好鍾意order呢款幾乎每一次都係!

▫️松露薯條 ▫️柚子蜜雞翼

▫️香草冰淇淋鬆餅 ▫️草莓繽紛冰淇淋鬆餅
因為我哋食lunch set所以可以以優惠價錢加購mini size 因為如果單點一份嘅話就真係會食唔晒! mini size 係正常size嘅一半 4小分!真係推介你哋要試吓佢嘅鬆餅 因為真係好鬆脆香口 再配上佢哋嘅冰淇淋 味道一流😋

⚠️注意每人都必須order一款飲品 作為最低消費

📍 Dazzling Cafe (皇室堡) (銅鑼灣)
銅鑼灣告士打道311號皇室堡3樓313-314號舖