2023-04-20
聽講sugar+開左間新餐廳😳今日完左project同朋友去試試呢間 豪食慶祝下😚SOUP🍴BLACK TRUFFLE MUSHROOM SOUP黑松露嘅香味好突出,再加上蘑菇嘅質感,味道濃郁。🍴HIROSHIMA OYSTER SOUP真係一隻廣島蠔放係碟邊!湯好濃同鮮味🔅(比較適合重口味人士🤣)SOMETHING FULL🍴LANGOSTIONS LINGUINE紅蝦扁意粉裏面混有豐富蟲草,意外幾夾😳蟲草有改善失眠同補虛作用💮有種fushion感🍴URCHIN ORZO 🌟擺盤精緻💓海膽平鋪係意大利飯上,意大利飯烹煮得剛好,有咬口之餘,每一啖都夠豪華!份量女仔食就夠,男仔應該要叫多個Main食🤭MAIN🍴CODFISH WITH LEMON BUTTER FOAM 🌟我推介呢個道仿似藝術品的鱈魚✨️擺盤精緻之餘肉質非常嫩滑,絕無overcook🥰泡泡微鹹之中帶清新檸檬味🍋有水準下面拌有綿滑薯蓉,係健康之選💮🍴IBERICO PORK T-BONE STEAK大大塊T骨扒食到啖啖肉🥩🤭有色彩豐富既野菜拌碟🍅如果多少少sauce整埋個藝術拌碟感覺會更加好😗作為新餐廳,落地玻璃都夠舒服,而
SOUP
🍴BLACK TRUFFLE MUSHROOM SOUP
黑松露嘅香味好突出,再加上蘑菇嘅質感,味道濃郁。
🍴HIROSHIMA OYSTER SOUP
SOMETHING FULL
🍴LANGOSTIONS LINGUINE
🍴URCHIN ORZO 🌟
MAIN
下面拌有綿滑薯蓉,係健康之選💮
🍴IBERICO PORK T-BONE STEAK
作為新餐廳,落地玻璃都夠舒服,而且呢次有幸可以坐到被花花包圍既小圓桌🌈 有彩虹燈照射落黎,每碟菜都有彩虹😝夠曬打卡!
想睇更多我既食評同分享 記得follow同like我ig @puddingfoodhk ๑ºั╰╯ºั๑啦🍮