2024-03-25 643 瀏覽
見到有社交平台foodie推介~ 望落環境唔錯而且新開一個月有8折🤩 所以就去咗試一試😽 望一望Menu main比較少🤔 snacks比較多~ 所以如果想食晚餐嘅朋友可以睇吓啲main啱唔啱食先🙈-💫BBQ pork ribs with friesRibs 大約有9條骨左右🦴 一咬落去啲肉同埋骨好容易分開😽 BBQ醬俾得超多~ 好惹味🤤 -💫Lasagna 千層麵超好食!肉醬夠多~面唔係好厚身👍🏻 一食落去層次分明🫶🏻 啲醬又唔會話好鹹或者好甜🥹 真係啱啱好😚 忍唔住食完一啖再食多啖-💫Indonesian chicken satay呢款炸雞就中規中矩啦🤔 炸雞嘅麵粉比較厚身😢 雞肉有啲柴🥹 個沙嗲醬比較淡,唔係好沙嗲嘅感覺-💫Whiskey tower with orange juice 飲唔慣酒嘅人可以嗌呢款!因為飲落去就真係好似飲緊橙汁🤣 後尾有返whiskey嘅味道出嚟~ 但因為我係飲開酒嘅人所以我完全唔覺得自己飲緊酒😝 小心一次過飲得太多好容易微醉🤣-環境唔錯~ 不過預咗bar 嘅背景音樂會比較大聲🎤 有時聽唔清楚朋友講啲咩😹 所以如果係想同朋友傾吓偈嘅就要留意吓啦-整體評
💫BBQ pork ribs with fries
💫Lasagna