2023-09-07 74 瀏覽
今日去銅鑼灣做完gym想食得健康d, 朋友話有間新開既鋪頭食素,我地就去試下,成個設計環境都幾green,而且好fresh,岩哂健康人士!哩間鋪頭主頭賣burger, salad 同warp. 無論外賣/ 堂食都好healthy, 份量都吾大,好輕便.☺️我叫左個類似pho既湯河,但無牛肉😙入面係用左蒟蒻代替河粉,湯都係分開上,吾會浸到軟哂!入面仲有芽菜牛油果,羽衣甘藍🥬等等,食落去有吾同口感😉個套餐仲包埋一個小甜品,有咬口小小甜,留番去屋企當晚餐,最正有杯lemonade, 平時飲杯果汁都幾十蚊,哩個價錢有埋新鮮果汁同甜品好滿吹。我地仲叫左Nile 果汁,有菠蘿,蘋果,青檸同薑。哩個天氣似酸酸地好開胃,仲有個warp好多料,入面有青瓜牛油果等等,可以自己簡咩料。平時食開肉食,難得食下菜,腸胃真係好舒服啊

2023-09-05
下午茶