2024-04-02 29 瀏覽
今天我來為大家介紹一個日式下午茶,呢個下午茶嘅食物有D似我地睇茶樓食點心,每一份細細件,份量足夠兩人食嘅大小。野菜沙津清爽指數🥗🥗🥗🥗🥗首先,我們來品嚐一道清爽的野菜沙津。這道菜以新鮮的蔬菜為主,搭配醋醬汁,口感酸甜開胃,清爽宜人,非常適合作為開胃菜。和牛壽司惹味指數🍖🍖🍖🍖🍖和牛壽司和,選用了頂級的鳥取牛肉作食材,和牛的肉質鮮嫩多汁,肉和雪花平均,好味到爆燈!吞拿魚壽司鮮味指數🍣🍣🍣🍣🍣吞拿魚帶有濃郁的海味,同壽司飯完美結合,飯粒吸左吞拿魚的油脂,油香爆登,吞拿魚係口度融化香味直沖出鼻腔。日式燒賣美味指數🤍🤍🤍🤍🤍日式燒賣是白色外皮嘅,入面包滿著以豬肉及洋葱混和而成的餡料,調味調得很好,食到豬🐖肉甘香洋蔥🧅的甜味,非常好食🤤赤鮮🐟鮮甜指數🐟🐟🐟🐟🐟赤身色澤鮮紅,口感鮮甜細徵,原簿適中食落去啖啖肉,香氣滿分💯!薯角🍟可口指數🥔🥔🥔🥔🥔如果你喜歡炸物,那麼薯角是一道不容錯過的美食。薯角外脆內軟,香氣四溢,吃起來酥脆可口,絕對是下酒的好選擇。水雲爽滑指數⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️水雲係一份沖繩嘅日本料理,食落去黏黏滑滑,但有爽脆口感,非常健康好味。
野菜沙津
清爽指數🥗🥗🥗🥗🥗