2022-01-20
Secret Chefs 秘 🤫早排仲有堂食嘅時候路過見到幾多人食同埋排隊就犯賤咁去左試啦🥲餐廳設計以木系為主,有日本嘅感覺,但係間舖唔算太大所以會有啲逼😌秘·燒黑松露吉列牛:我就揀左個人最喜愛嘅黑松露吉列牛😍外層炸左一層嘅黑松露圍住塊肉,燒嘅時候會聞到好香嘅黑松露味😆 因為啲牛肉切得啱啱好,唔會太厚,所以其實都唔洗燒太耐就可以開始食啦🥰食落去feel到牛香味同埋淡淡嘅黑松露味,個人會希望黑松露味可以出多少少😚板燒吉列牛:我地都點左板燒吉列牛,外層都係炸得好脆🙌燒嘅時候聞到好香嘅牛味😻但係依款就無黑松露吉列牛咁香,好似爭左啲嘢咁🙃嗌左晚市定食,會有埋飯,流心蛋加一碗湯🙌睇落去可能會覺得唔多,但係食到最尾都幾飽👍食得幾開心,因為可以自己燒吉列牛,係幾好玩嘅同埋可以自己控制番燒幾耐🤩。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。秘·燒黑松露吉列牛:$158板燒吉列牛:$118餐廳:Secret Chefs 秘 Overall (Out of 5): 🔆🔆🔆🔆地址:銅鑼灣謝斐道522號地舖
秘·燒黑松露吉列牛:
板燒吉列牛:
。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。。
秘·燒黑松露吉列牛:$158
板燒吉列牛:$118