噔噔噔噔~帶哥哥吃吃逛逛既一天,經過尋日之後,佢主動申請再跟我覓食,今日就等我帶佢食炸雞🍗🍗辣椒脆烤雞:雞味千萬種,唯有辣味最受寵🥰即點即炸新鮮出爐,外皮香脆,內里依然嫩口多汁。越食越上頭,非常過癮。🥘鐵板海鮮煎餅:分量超大,上面鋪滿咗蝦同魷魚,魷魚超彈牙爽口,外形望落炸得金黃香脆,煎餅入面仲加入各種蔬菜,用來降低煎餅既油膩感,令到口感更加清爽,真系食多幾塊都唔會覺得有罪惡感。🍡馬蘇里拉芝士球:即點即炸嘅芝士球,必須趁熱食,一口爆漿感覺超讚,拉絲效果滿滿。粉漿炸得脆口,內裡煙韌,呢種口感,食幾多都唔會覺得膩。環境:景觀一流,落地玻璃窗可以一邊食飯一邊欣賞香港全景,真系令人賞心悅目。而且整個餐廳氛圍都非常relaxing。系呢度食飯靜系呢個全景已經值回票價!

🍗辣椒脆烤雞:

🥘鐵板海鮮煎餅: