係喧鬧嘅銅鑼灣中,發現一間寧靜有格調嘅西餐廳。不但環境雅緻,食物都好高質!菠菜汁煙三文魚扁意粉 $108麵質彈牙好有口感,三文魚味好出!醬汁都好正好濃郁,好 creamy!簡直覺得愈食愈好食呀!香煎澳洲西冷扒(轉肉眼) 配韓式燒汁 $198先講薯條,好脆好新鮮!再講牛肉,我地叫左五成熟,超香超 juicy!加埋燒汁甜甜地,同牛肉勁match,又令層次豐富左!但如果唔喜歡甜嘅朋友,隔離都有蒜鹽可以點!兩種口味兩種享受!精選餐湯 與 飲品(跟餐)今日嘅精選餐湯係粟米濃湯,賣相幾好,仲幾好飲添!至於飲品,我地叫左凍咖啡(跟餐免費)同紅莓汁(另+$8)。咖啡方面好細心,會分開奶同糖上。而紅莓汁,酸酸甜甜好鬼 fresh!好開胃又解渴!題外話,紅莓汁個杯仲好特別添,入面有個冰山!水牛城雞翼 +$68雞翼明顯係先炸過再淋汁,好脆口新鮮!酸酸甜甜好開胃呀!朱古力蛋糕 +$28共有4層,每層有不同嘅軟硬度同口感,層次感好豐富!好濃朱古力味!最上一層係牛奶朱古力味慕絲(有出奇蛋嘅味!),第二層係牛奶味道,第三層似脆脆地嘅朱古力餅,亦係最濃朱古力味嘅部分,最後第四層就係薄薄海綿蛋糕。好好食呀!推介!

菠菜汁煙三文魚扁意粉 $108

香煎澳洲西冷扒(轉肉眼) 配韓式燒汁 $198

精選餐湯 與 飲品(跟餐)

水牛城雞翼 +$68
雞翼明顯係先炸過再淋汁,好脆口新鮮!酸酸甜甜好開胃呀!

朱古力蛋糕 +$28