2K
返工有外國同事推介咗呢間喺銅鑼灣嘅樓上印度菜 話佢價錢抵食而且夠哂正宗😆 所以行過百貨時就去咗食😋 環境都幾闊落 唔會人迫人😜 可惜撞唔咁時間 佢地星期日仲有得食lunch buffet添😍-🐣雞肉烤餃子 CHICKEN MOMO MOMO $105平時我地都有食過蒸嘅MONO餃子 呢次餐廳就用咗烤嘅方式烹調 餃子外皮會烤到脆脆地 而入面包咗好大份嘅內饀😋 食落有啲似生煎包嘅質感 而且香料味好濃郁 都幾刺激 辣得好過癮呀😛-🐑印度燴羊肉 KASHMIRI ROGUN JOSH $168跟住我地就㨂咗呢個印度燴羊肉 醬汁好濃郁 香料味有層次😋 而且羊肉唔羶 燉得都算軟腍 而且都幾入味 好啱加Naan或配飯🥰-🫓牛油烤餅 BUTTER NAAN $34另外我哋都叫咗一個牛油烤餅 烤餅外脆內軟 牛油味香濃 搭配咖喱就最正啦🧈-🍚印度香料黃飯 SAFFRON PALAO $58另外因為燴羊肉仲有好多醬 所以我地叫多咗一份香料黃飯 米飯粒粒分明 香料啱啱好 撈汁食一流呀😝-📍Dilliwale (銅鑼灣)銅鑼灣駱克道491-499號京都廣場9樓

🐣雞肉烤餃子 CHICKEN MOMO MOMO $105

🫓牛油烤餅 BUTTER NAAN $34

🍚印度香料黃飯 SAFFRON PALAO $58

📍Dilliwale (銅鑼灣)
銅鑼灣駱克道491-499號京都廣場9樓