2024-09-27
喺銅鑼灣食港式雞煲火鍋,一定要去呢間米走雞!環境舒適,裝修新穎,空間光猛。先嚟火焰麻辣雞煲⬅️,雞好肥美,煲出嚟嘅湯汁香辣紮實,即使辣,但係你都會飲完一碗又一碗😋。接著就要嚟份手切霜降牛頸脊⬅️,肉質好juicy,手藝爛到無朋友,每一啖都肉汁豐富,牛味濃郁👍🏽👍🏽👍🏽。哈哈蝦中寶⬅️,包你笑哈哈!新鮮嘅蝦爬滿一整鍋,鮮蝦爆彈口感,食落口都係蝦味四溢,每一口都令人驚喜連連😁。另外,鵝腸⬅️絕對唔少得。好新鮮,彈牙得嚟又唔會硬口,質感俾人一試難忘,再配上他們家特製嘅醬汁,真係食指大動,次次都要叫💪🏽。總括嚟講,如果你喺銅鑼灣,又想食港式雞煲火鍋,米走雞絕對係你不二之選,每一道菜式都好值得一試,我相信你食完之後一定會覺得,今晚真係有口福咯💪🏽💪🏽💪🏽。