2024-11-04
除咗酸菜魚,烤魚我都好鍾意食🤣店舖仲有多款口味可以揀,招牌鮮青花椒烤魚、重慶麻辣、萬洲香辣、川式孜然,如果有朋友唔食辣就可以蒜香金湯口味今次我哋揀咗萬州香辣口味,首選我揀清江魚,口感嫩滑,而鱸魚🐟亦肉多骨少,食完烤魚仲有火鍋料打邊爐同串燒多款火鍋配料可以選擇,優惠價($38)加一份四配菜包括 土豆、蓮藕、豆腐豆芽好抵🪄美國牛小排,牛肉嫩滑濃味,牛肉吸晒魚湯嘅汁非常惹味🪄墨魚滑,鮮甜爽口,墨魚🦑新鮮,入口彈牙🪄追加烏冬煙煙韌韌好吸味🪄串燒方面叫咗牛肉串、西班牙叉燒,燒茄子,加上用孜然粉等等調味,非常滿足😌個人最推介燒茄子🍆上面佈滿勁多蒜蓉,加上調味料感覺好衝擊🪄百香果水果茶,打邊爐解渴啱晒😎🪄威士忌highball 用嚟送串燒一流🤙🏻堂食生啤仲買一送一🚩我要烤魚 @i_want_grill_fish 銅鑼灣耀華街百樂中心8樓#addifoodie #addifoodie銅鑼灣#foodie #hongkongfood #香港美食 #吃喝好去處 #週末好去處 #goodfood #周圍食 #情侶美食 #HKcouple #foodiecouple #美食 #香港美食 #香港餐廳推介 #香
🪄美國牛小排,牛肉嫩滑濃味,牛肉吸晒魚湯嘅汁非常惹味
🪄墨魚滑,鮮甜爽口,墨魚🦑新鮮,入口彈牙
🪄追加烏冬煙煙韌韌好吸味
🪄百香果水果茶,打邊爐解渴啱晒😎
🪄威士忌highball 用嚟送串燒一流
🤙🏻堂食生啤仲買一送一
🚩我要烤魚 @i_want_grill_fish
銅鑼灣耀華街百樂中心8樓
#addifoodie #addifoodie銅鑼灣
#foodie #hongkongfood #香港美食 #吃喝好去處 #週末好去處 #goodfood #周圍食 #情侶美食 #HKcouple #foodiecouple #美食 #香港美食 #香港餐廳推介 #香港好去處 #香港餐廳 #香港餐廳指南 #銅鑼灣餐廳 #香港打卡 #打卡 #銅鑼灣美食 #香港打卡好去處 #hkfoodie #香港探店 #我要烤魚 #銅鑼灣烤魚