餐廳: 牛陣HANARE Platinum Label
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
呢間係牛陣嘅高級副線,環境好有日式風格🇯🇵,舒服又靚!✨ 最正係lunch無限時,可以慢慢嘆!😌我哋試咗壽喜燒黑毛和牛餐同埋日本國產牛餐,兩個都好好食!😋黑毛和牛餐嘅黑毛和牛厚切,肥瘦均勻!🤤 油花分布得好好,每一啖都充滿和牛嘅香氣!🐮日本國產牛餐嘅牛肉都唔輸蝕,肉味濃郁,而且都幾厚切,口感一流!👍跟餐嘅野菜盛合🥬🌽,蔬菜新鮮,種類都幾多!前菜好精緻!玉子🥚、海帶包鰹魚、蟹籽沙律,賣相一流!🤩 玉子蛋黃味好濃郁,海帶鰹魚好特別,蟹籽沙律仲有魷魚🦑,好有驚喜!湯底方面,壽喜燒湯底甜甜哋,好惹味;甘熟鮮蕃茄湯🍅,酸酸甜甜,好開胃!飲品方面,青檸梳打同柑桔檸檬梳打都正常,當中青檸梳打係罐裝屈臣氏~柑桔檸檬梳打係餐廳自己調嘅☺️最後,仲有雪糕放題🍦!抹茶紅豆味🍵🫘,幾好食,唔會太甜,不過我哋食完主菜已經好飽,淨係試咗少少~都好想繼續食🫢總體嚟講,牛陣HANARE嘅食物質素真係幾好!👍 環境舒服,服務又好,性價比高!💯 值得一試!🥳 下次都可以再嚟!

我哋試咗壽喜燒黑毛和牛餐同埋日本國產牛餐,兩個都好好食!😋

跟餐嘅野菜盛合🥬🌽,蔬菜新鮮,種類都幾多!

• 鹿兒島縣產黑毛和牛
  • 前菜